top of page

Velkommen
hos
Copenhagen Beauty Clinic!


Vores specialister guider dig til den 
helt rette behandling for dig

Certificeret 
skønhedsklinik og skole i København

Lad os bare være ærlige: Vi er hud- og skønheds-nørder. Og vi kan sammensætte lige så mange behandlinger, som der er mennesker i København.

Vi skræddersyer vores behandlinger

Okay, overdrivelse fremmer forståelsen, men det er faktisk ikke tilfældet her. Vi har mange eksklusive produkter og teknikker til at kunne sammensætte individuelle skønhedsbehandlinger som er non-invasive og naturlige behandlinger. Mon ikke vi også kan skræddersy én til dig?
Vi synes dog ikke, det ville være fair at give dig 800 behandlinger at vælge imellem. Derfor har vi kun lagt et lille udpluk her på hjemmesiden. Når du kommer til vores bookingside, kan du vælge mellem få kategorier og få behandlinger. Alt, du skal gøre, er at sætte flueben ved de behandlinger du overordnet ønsker. Resten tager vi os af, når vi mødes i klinikken.
 
Det betyder selvfølgelig ikke, at du ikke har indflydelse på, hvordan vi forkæler dig. På ingen måde! Vi stoler på, at du af alle kender din krop, din hud og din stil bedst. Men med mange års erfaring, ved vi, at man til ofte har brug for vejledning, når det kommer til hud og det kan vi sagtens hjælpe dig med!
 
Derfor tager vi altid en grundigt snak om fx særlige allergener, dermatologiske hudlidelser og dine ønsker med behandlingen, når vi mødes i klinikken.
 
Vi glæder os til at forkæle dig!

Her er vi!

image0 (8).jpeg

Shifa

 

Shifa er uddannet lægeeksamineret kosmetolog på den anerkendte og internationale skole CIDESCO. Shifa har en bred viden omkring hud og sundhed, så under alle Shifas behandlinger kan du føle dig tryg. Shifa underviser også vores elever til kosmetolog og andre spændende kurser.
image1 (2).jpeg

Mie

Mie er klinikkens kosmetiske tatovør og står for klinikkens administrative arbejde.
Hun underviser også i vippe, bryn og permanent makeup.
Med hendes øje for detalje, sikrer hun dig et tilfredsstillende resultat og er dygtig til at lære fra sig.
v4_wide_dt_copenhagenbeautyclinic_0014.jpg

Emilie

Emilie er nu klar i klinikken til at pleje og forkæle dine negle!
Hun er et naturtalent til detaljer og en ørn til snorlige linjer.
Emilie er meget kreativ og en talentfuld tegner, som udtrykker sig igennem hendes arbejde med negle, hvor hun både kan lave simple og elegante negle eller helt unikke  og mønstret.

bottom of page