top of page
Natural Beauty Products

Betingelser og vilkår for medlemskab

 Introduktion:


Med et CBC-medlemskab får du adgang til fordelagtige priser, events og meget mere. Medlemskabet er personligt og for dig, der er eller ønsker at være fast kunde med minimum én fuld forkælelse i klinikken pr. måned.

KAN IKKE KOMBINERES MED ANDRE RBATTER OG TILBUD

 

Aldersgrænse og oprettelse


Du skal være fyldt 18 år for at få et CBC-medlemskab. Bemærk, at medlemskabet er personligt. Du kan derfor ikke overdrage medlemskabsbehandlinger, -tilbud og -fordele til andre.

Oprettelse af abonnementet sker ved at udfylde vores formular (indsæt hyperlink) eller ved at henvende dig i klinikken. Herefter opkræver vi månedlig betaling via anmodning i MobilePay til det telefonnummer, du har angivet ved oprettelse. Anmodningen skal godkendes og betales senest den 1. i følgende måned.  Det er dit ansvar, at Copenhagen Beauty Clinic har de korrekte kontakt- og betalingsoplysninger. 

 

betalingsvilkår
Er din betaling ikke blevet godkendt og overført til Copenhagen Beauty Clinic d.1. i måneden, vil vi gensende en anmodning inkl. administrationsgebyr på kr. 50,-
Udebliver også denne betaling, overgår opkrævningen til faktura, indtil du betaler eller opsiger dit medlemskab. Udgifterne i forbindelse med udstedelse af faktura påhviler dig som medlem.

Hvis du fortsat ikke betaler, har Copenhagen Beauty Clinic ret til uden yderligere varsel at ophæve dit medlemskab og til at opkræve alle udeståender til betaling straks. 

 

Du er forpligtet til at betale for et igangværende medlemskab indtil en evt. opsigelse er godkendt af Copenhagen Beauty Clinic.


I ubetalte perioder vil du ikke kunne modtage dine medlemsfordele, og du kan ikke overføre behandlinger til kommende måneder, hvis du ikke når at betale og booke tid jf. "Bookingvilkår".

 

Det påhviler dig som medlem at dokumentere, at du har betalt alle skyldige beløb, før du igen kan benytte dig af dit medlemskab.

 

 

Ændringer af medlemskab


For ændringer af abonnement, henvend dig venligst i vores klinik eller pr. mail på info@copenhagenbeautyclinic.dk.


Husk at oplyse dit fulde navn og telefon nummer samt hvilke behandlinger du ønsker og hvor mange gange om måneden du ønsker de valgte behandlinger. Ændringer af et allerede eksisterende medlemskab skal senest være klinikken i hænde d. 20 i måneden forud for ændringens ikrafttræden. 

Oversigt over Copenhagen Beauty Clinics medlemskabstyper finder du her. (HYPERLING)


Ændringerne er først gældende når du modtager en bekræftelse for modtagelse af dine ønsker pr. mail fra Copenhagen Beauty Clinic.

Kommunikation

Copenhagen Beauty Clinic vil løbende sende dig informationer og tilbud. Vi forsøger at holde antallet af mails på et minimum, så du behøver ikke at frygte, at din indbakke spammet med tilbudsmails. Men for at du kan drage størst mulig fordel af dit medlemskab, er vi nødsaget til at sende dig opdateringer med nyheder og særtilbud. Det vedrører bl.a.

  • En velkomstmail, der beskriver medlemskabet og vejleder dig i, hvordan du booker dine behandlinger

  • Informationer om særarrangementer og nyheder

  • Bookingbekræftelser

  • Informationer om evt. ændringer i dit medlemskab

     

Medlemskort?
Persondata

Når du opretter dig som medlem, indsamler Copenhagen Beauty Clinic forskellige personlige oplysninger om dig. Det sker i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning og Copenhagen Beauty Clinics persondatapolitik, som vi har beskrevet her. (hyperlink)

Behandlingsgaranti og bookingvilkår

Abonnementsbehandlinger følger kalendermåneden og kan ikke overføres til følgende måneder. Det betyder, at du mister din/e behandling/er, hvis du ikke benytter dig af dem i indeværende måned.

 

Som medlem af Copenhagen Beauty Clinic er du garanteret behandling en måned frem fra det tidspunkt, du forsøger at booke. Hvis du forsøger at booke d. 4. januar, er Copenhagen Beauty Clinic således forpligtet til at finde ledig/e tid/er til behandling, der ligger før 4. februar. Hvis du mod forventning ikke kan finde en ledig tid en måned frem via vores online bookingsystem, skal du hurtigst muligt kontakte os pr. mail eller telefon. Bookinggarantien gælder fra det tidspunkt, du retter kontakt, eller fra det tidspunkt, du forsøgte at booke. Det påhviler dig som medlem at dokumentere, at du ikke kan finde ledige tider en måned frem, så vi anbefaler, at du tager et skærmbillede som dokumentation. 

Det er dig som medlem, der har ansvar for at udnytte dine abonnementsbehandlinger. Vi har ofte ledige tider en uge frem, og vi vil gå langt for at forkæle dig, men for at sikre dig, at du kan finde ledige tider, der passer ind i din kalender, anbefaler vi, at du booker i så god god tid som overhovedet muligt.


OPSIGELSESVILKÅR:


Du kan til enhver tid opsige dit medlemskab i Copenhagen Beauty Clinic.
Dit medlemskab ophører med udgangen af måneden for opsigelsen samt indlevering af medlemskort. Dvs., at dit medlemskab løber til og med december, hvis du opsiger det og afleverer dit medlemskort senest d. 31. december.

 

Ved opsigelse af dit medlemskab skal du oplyse dit fulde navn og telefonnummer på mail til info@copenhagenbeautyclinic.dk 
samt aflevere dit udleverede medlemskabskort i vores klinik på Jagtvej 76.
Dit medlemskab er først opsagt, når vi har modtaget en mail samt dit medlemskort i klinikken. Medlemskortet betragtes til hver en tid som Copenhagen Beauty Clinic’s ejendel helt og holdent.


FORTRYDELSESRET:


Du kan fortryde oprettelse af medlemskab indtil 14 dage efter oprettelse. Allerede udførte behandlinger i indeværende opsigelsesmåned vil blive faktureret til vejledende pris.

Ændring af vilkår:


Copenhagen Beauty Clinic kan med én måneds varsel ændre vilkårene for medlemskaber eller indføre regler, vilkår eller betingelser. Ved ændringer vil du blive informeret via den e-mail adresse, du har oplyst ved tilmelding, og på copenhagenbeautyclinic.com. Ændringer, der skyldes omstændig-heder uden for Copenhagen Beauty Clinics kontrol, vil blive indført så hurtigt, det er påkrævet,  

bottom of page